Ons restaurant is open van dinsdag t.e.m. zaterdag, dit telkens voor één service zowel voor lunch als voor diner.We beschikken beneden over 12 plaatsen dus wij raden reservaties aan. Indien u enige allergieën of intoleranties heeft, laat ons dit gerust weten. We kunnen ons menu alsook de wijn degustatie aanpassen.Het is ook mogelijk om de privé 'woonkamer' op de bovenverdieping te reserveren voor kleine privé-evenementen of zakelijke bijeenkomsten voor maximaal 6 tot 8 personen.

Het idee van het Home Restaurant is ontstaan uit de gedeelde passie van Ann en Vito voor lekker eten en goed gezelschap.
Ons restaurant is een gebouw uit de 17e eeuw, gerenoveerd in industriële stijl en is gelegen in het hartje van Oostende. Italiaanse Chef Vito met jarenlange ervaring van over de hele wereld, brengt een authentieke gastronomische Italiaanse gerechten op u bord met een toets van de mediteraanse streek. Tevens werkt hij met vis uit de Noordzee. Ann zal u als goede gastvrouw ontvangen en ervoor zal zorgen dat alle gasten zich thuis voelen.
Welkom bij ons thuis,
onze Maison Annette.